Сада је пред јавношћу, његова супруга Ивана Рамовић изнела детаље њиховог тужног живота. Дуго су се борили за потомство па су добили близанце са аутизмом. 

- Ја нисам била за његов улазак у ријалити. Чак нисам то ни сазнала од њега, него од неког сасвим другог. После када ми је он рекао, није ми се допала та идеја. Он, моја сестра близнакиња и ја бринемо о нашим близанцима с аутизмом. Тешко ми је, ја могу све сама, али тешко је - рекла је Ивана у емисији "СхоwБиз".

Фото: Јутјуб принтскрин/Televizija E

 

Самирова жена је отворено говорила о деци и њиховој болести: 

Ивана је је председница удружења у Црној Гори које се бави децом са аутизмом. Како и сама има близанце, она је посветила свој живот борби за њихову будућност.

-Било га је срамота и склањао се. Из парка, с плаже, е ја баш нећу да се склоним. Нисам дошла ни код кога у кућу! Нека се они склоне. Ја волим своју децу каква год да су и молим бога да ме послужи снага и здравље да могу да водим рачуна о њима што дуже - казала је она, те је у емисији открила срамни потез ријалити учесника.

- Била је ситуација да сам се окренула с Калином, били смо у кафићу и чула сам да је нешто пукло. Човек је ударио шамар мом сину и рекао: „Извини, мислио сам да је Циганче!“ Чекај, а Циганче можеш да удараш? - била је шокирана Ивана.

- Кан је у ствари дошао до стола његовог и узео му помфрит, и овај му је лупио шамар.

- Да ли си пријавила то? - питала је водитељка.

- Јесам, не бих сада о томе даље - казала је она, и открила свој највећи страх.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Плашим се да ћу своју децу морати да дам у институцију, јер када напуне 27. годину, није одређено шта ће бити са њима. Тада губе право на све активности које имају до 27. године. Неки постану опасни по себе и околину, агресивни, а неки се лепо уклопе у свакодневницу, живе живот самостално.

- Ови други, пак, завршавају у институцијама. На мојим близанцима ја не видим знаке насиља, али то се никада не зна када је у питању аутизам. Бога молим да ме што дуже служи здравље да бринем о својој деци и када буду одрасли људи - изјавила је Ивана у емисији за Хyпе телевизију.

БОНУС ВИДЕО: