Бобан је причао о свом познанству са Жиком Јакшићем и његовом гостовању: 

-После 25 година каријере, далеко од тога да имам трему, али постоји нека позитивна вибрација што сам овде, првенствено јер је Жика мој велики пријатељ и брат. Супер се осећам и једва чекам да крене шоу- рекао је Бобан одмах по доласку у Грандов студио, а на питање да ли је фан емисије "Никад није касно", певач је искрено одговорио.

-Надам се да ми нећете замерити, али не стижем да пратим, не само ову емисију, него апсолутно не стижем ТВ да гледам. Ипак, то је на моју радост, јер то значи да имам пуно посла. Немам времена да гледам ни лево ни десно, али наравно када ме је Жика позвао погледао сам неколико емисија на Јутјубу. Свакако знам да је емисија "Никад није касно" најпопуларнија- истакао је за Гранд.

Иза певача је једна врло емотивна година, али је скупио храбрости да преброди бол који му је донела: 

-Кренуо сам из Ријеке, тако ми се десило пре осам година, тамо сам имао први солистички концерт. Сви су се изненадили одакле ја тамо, после је била и загребачка Арена, нкакон чега сам некако више био по клубовима. У овој години сам решио да се вратим на велике концерте, следећи ће бити првог јуна у Подгорици, па онда следи један озбиљан, мега велики концерт у Црној Гори, али нећу да причам где јер мислим да ће то бити највећи концерт икада у Црној Гори. Наравно, МТС Дворана у Београду, за сада две ноћи и надам се да ћу бити толико јак да остане на те две ноћи- рекао је Рајовић, који спрема нове музичке пројекте на пословном плану.

-Нови албум, нове песме су ту. После једне врло ружне и тужне године у мом животу кренуо сам баш амбициозно и победнички- истакао је певач.

БОНУС ВИДЕО: