У специјалној рођенданској емисији "Звезде Гранда Специјал" додељене златне плакете поводом јубилеја, 25 година од оснивања Гранд породукције и 10 година постојања Гранд телевизије, а међу награђенима је и певачица Рада Манојловић.

Она је емотивно доживела Грандову награду и присетила се својих почетака, па се у току примопредаје умало расплакала на сцени.

- Ово није трема, ово је неверица. Прошло је 25 година од оснивања Гранда, а од мог такмичења, ако рачунамо ту прву годину, има тачно двадесет година, рекла је она.

Фото: АТА имагес

 

 

Када су јој Весна Милановић и Синиша Медић уручили награду за лојалност и пријатељство, Рада се потпуно сломила, па се са сетом у грлу обратила свима водитељима.

- Јој, расплакаћу се. Сан целе моје породице је био да ја будем на овој сцени и не могу да верујем да сам двадесет година касније и даље ту, казала је Рада са сузама у очима.

Подсетимо, Рада је недавно била гошћа на једном од концерата Александре Пријовић, а том приликом је открила како је изгледао први сусрет са младом колегиницом.

- Она се тада такмичила у "Звездама Гранда", сећам се да је дошла на мој наступ замолила ме да отпева једну песму, рекла сам наравно да може ако добро певаш, а она ми је одговорила да добро пева. Отпевала је Цецину песму „Доктор“, ту сам је први пут чула и одушевила сам се. Рекла сам јој да мора да се пријави за „Звезде Гранда“, а онда ми је рекла да се такмичи већ, онда сам позвала публику да гласа за њу. Враћале смо се тада заједно са тог наступа, имамо слике са задњег седишта мог аута и стварно се јако дуго познајемо, рекла је певачица.

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО: