На РЕД телевизији, емитовала се емисија "Питам за друга", у једном тренутку се јавио гледалац који је изјавио да Таки плаћа девојкама разне трошкове и да са њима има уговор:

- Она Теодора је код Такија, са њим има уговор на три године. Данас су биле две девојке, исто. Он има 15 девојака. Сад ћу да вам кажем како то иде, он им плаћа 300 евра стан, 300 евра за храну, 300 евра им даје за одећу и обућу и 100 евра за мобилне телефоне. Нису само оне спонзоруше, има и мушкараца... Бебица је највећи и најбогатији човек ту, он и Анђело, њега знам лично, он има ресторан - рекао је гледалац.

 

Маја Маринковић је поново дала шансу љубави, упловила је у везу са Станиславом Крофаком, бившим дечком Мионе Јовановић.

- Ово је моје последње оглашавање, одлучио сам да се повучем. Што се тиче Мајине љубави, она је већ шест година тамо и кад је била најбоља и кад је била најгора био сам уз њу. Станислав се одмах ухватио најјаче карике у кући, али свиђа ми се што никад није испљувао Миону и што је испао велики господин. Станислав и Миона су Мајини фанови, пратили су је од почетка и сами су то рекли, а он је врло добро упућен и посаветовао се где улази. Врло добро зна шта ради - каже Таки и додаје:

- Она је срећна, а што се мене тиче оболео сам од њених бивших момака и сви знамо какве је везе имала тамо, тако да је ово за сада супер и све у најбољем могућем реду. Не треба да буду проблем разлике у годинама, јер и ја имам године, а имам доста млађе девојке, тако да пљувао бих по себи - истиче Таки.

 

 

БОНУС ВИДЕО: