Саша Поповић је неколико пута говориo о посети Баба Ванги, а у једном интервју је испричао како му је рекла да ће умрети. Није могао да верује шта чује. 

Прво му је рекла да ће се "Слатки грех" распасти у идућој години, без обзира на то што су били најпопуларнији широм Југославије. 

Фото: АТА имагес

 

- Били смо код Ванге покојне. Тачно је то рекла! Ја кад сам сео испред ње она је само рекла: "Скини наочаре". Ја кажем: "Не носим наочаре", а она каже: "Сад ћу те избацити напоље, скини наочаре". Рекла је: "Децо, ово је дивно, све је лепо, али ви следеће године више нећете постојати". И онда ми је рекла цео живот... Ај сад да на причам. Све ми је рекла шта ће да буде и како ће да буде, и тачно како ми је рекла... Чак ме је и питала: "Хоћеш да ти кажем када ћеш умрети?" - изјавио је Поповић. 

Фото: АТА имагес

 

- Ја сам био радознао и рекао сам јој: "Ајде када си ми већ све рекла, реци и када ћу умрети." Ванга ми је само рекла да ћу преминути у 86. години, природном смрћу. Лећићу да спавам и више се нећу пробудити. То је страшно. Када будем напунио 86. година нећу ни спавати, сваки дан ћу се питати да ли ћу ујутру остати жив - рекао је Саша у једној емисији на "Уна" ТВ.

БОНУС ВИДЕО: