Улични фотограф и модел Питер Фуад који је своју популарност у Америци стекао сликајући људе широм Калифорније, недавно је на улицама свог града случајно налетео на једну Магдалену из Босне и њом остао задивљен. Документујући видео њиховог упознавања и фотографисања девојке, снимак је постао виралан и на Балкану.

 

 

Наиме, уочивши три младе, сређене девојке, Питер је одмах приметио очи младе Магдалене те је одмах одмах зауставио и питао:

"Хеј, ти, да ти, обожавам твоје очи. Ја сам Питер, снимам ТикТок видее где питам непознате људе да ли би желели да их фотографишем. Могу ли да добијем пар слика од тебе и твојих очију".

ФОТО: Принтскрин Тикток петерфоуаад

 

Тада се Магдалена окренула другарицама и на босанском им објаснила шта жели од ње. Када су је другарице подржале, окренула се ка фотографу, пружила руку, рекла име и пристала на фотографисање.

Након што се прво интересовао за језик који је чуо, где му је објашњено да се ради о босанском, Питер је још више био одушевљен када је чуо њено име.

"Како си рекла да се зовеш? Магдалена? Прелепо" рекао је он а затим узео свој фото апарат и почео да фотографише прелепу девојку.

"Добро нас је представила"

Питер јој је пар тренутака после, донео фотографије, те упитао и где се то Босна налази, те му је Магдалена објаснила да се налази на Балкану, поред Србије, Хрватске и Црне Горе.

Видео снимак је брзином светлости постао виралан и на нашем простору где су се многи сложили да је млада Магдалена заиста добар представник лепоте балканских девојака.

"Стварно је лепа", "Светска а наша", "Е те балканске жене", "Добро нас је представила" били су само неки од многобројних коментара испод снимка.