На естрадној музичкој сцени све чешће можемо да чујемо песме које у тексту алудирају на интимне односе, а рокер истиче да нема ништа против таквих нумера, само док се раде са укусом.

Фото: АТА имагес

 

 

- Подржавам апсолутно провокативне текстове, просте никада, али провокативне, чак иако је текст директан, али је добро сложен и извођач уме добро да изнесе. То ме дупло више ради него оно што је алузија. Волео бих да спремим тако нешто, а за то ми треба јако згодна риба која добро пева, таквих има мало. Ево, прво ми на памет пада Едита Арадиновић. Замисли тај дуел где би тукла гитара, где бисмо се поскидали голи, поливали некаквим бојама, само да неко направи песму - истакао је Ђорђе.

Једном приликом је Ђорђе рекао да му на живце иде песма “Имам доказ да си био са мном”, коју пева Ћана.

- Ћана пева ту песму, а ја не могу да верујем да је неко направио такав текст. То је моја поента. Мени је то бламантан текст, али свака роба има свог потрошача - рекао је Давид, те се дотакао и Наде Топчагић која је 1981. године снимила нумеру “Не шаљи друга већ дођи са њим”:

- Непозната ми је та песма, али за мене је најпримеренија у тој причи “Крени према мени”. Свака навијачка песма треба да има грув. Параметар свега тога треба да буде песма групе “Qуеен”, “Wе аре тхе цхампионс”. Без гитаре која жеже иза, таква песма не може да стоји као песма која ће предводити победника.

Фото: АТА имагес

 

 

Ђорђе нам је открио како изгледа један његов дан.

- Ујутру се лагано будимо уз вести, прво што ме интересује је какво је време. Јутрос сам прво Лалету мачору очистио кавез, опрао судове и сипао му воде за цео дан јер идем на снимање - рекао је Ђорђе који се на последњем снимању “Звезда Гранда” појавио у његовом стилу, необичном издању, односно оделу и кошуљи.

- Пошто се Цеца облачи као жена директора, онда ћу ја као мушкарац директор, она заступа једну, а ја другу врсту музике. Увек је у предности јер је Цеца Цеца, али не дамо се - закључио је Давид.

(Пулсонлине)

БОНУС ВИДЕО: