- По градским круговима се знало да она има дечка. Она је то и сама причала, није крила. Сви у теретани, где тренира су знали. Тај човек ју је чак и довозио на тренинге. Мислим да је она то и причала како би приче дошле до Хариса. Овде сам је видела два пута откада је дошла, али тог човека не. Кажу да је неки бизнисмен и да је пун као брод - цитиране су речи једне комшинице.

Фото: АТА имагес

 

 

Мелина је у ранијем разговору за "Блиц" овако говорила о свом браку са Харисом. "Ко год да је сео са мном и Харијем, видео је да се та разлика у годинама не примећује. Ми смо двоје људи који су се заиста нашли, тако да ако неко воли да броји, нек броји, а ми од првог дана нисмо имали ту тему. Бројке су само на папиру и једноставно на људски дух и на људске односе ја мислим да то не може да утиче. Нашла сам човека свог живота и шта сад да питам? Одакле си? Колико имаш година? Ма не пада ми на памет".

Фото: Петар Милошевић

 

 

Њихов брак је експресно раскинут овог пролећа, а Харис Џиновић је у медијима јавно говорио о томе како је пукло међу њима после неколико деценија. Недавно је дошла у њихову кућу на Дедињу, где су напетој сцени међу бившим супружницима присуствовала  деца, син Кан и ћерка Ђина Џиновић.

(Мондо)

БОНУС ВИДЕО: