Mlada kraljica bakšiša bila je na udaru kritika zbog ugradnji silikona u grudi. Navodno je to uradila zbog estrade i tadašnjeg momka. Sara je demantovala te navode: 

- Ako pod dečkom misle na rak dojke onda da. Šalim se naravno, ma kakav dečko, ja zbog dečka nikad ne bih radila korekcije na sebi. To se sve jako brzo izdešavalo, hvala Bogu i kvantnoj medicini. O tome nikad ne pričam, ja nikada ne izigravam žrtvu, a veoma sam mogla.

Kako kaže, simptome nije imala već je otišla na pregled  pa slučajno otkrila. Posle toga je usledila intervencija: 

- Mnoge žene sam podržavala u tome, išla sam na te događaje, nema tu neke velike filozofije, prosto to je sve život. Slučajno sam videla akciju kod jedne ozbiljne doktorke kvantne medicine i ona mi je rekla da pogledam ciste na jajnicima i grudi. Po hitnom postupku odem i odmah se sve izdešavalo, zato ljudima nije jasno da doktor kod koga sam radila zapravo ne radi silikone zbog estetike, već se bavi odstranjivanjem tumora i potom "vraća sve na mesto" - dodala je pevačica i istakla da prethodno ništa nije napipala na dojkama.

Veliku podršku je dobila od porodice, a sada redovno odlazi na kontrolu:

- To je bio najhitniji mogući postupak jer sam jako mlada, danas srećom nemam nikakve probleme. Redovno idem na kontrole, hipohondar sam i ovo je apel za sve žene. Ne košta mnogo, a znači mnogo. Samo zbog toga što se sve brzo izdešavalo, sve se brzo i lako i rešilo - rekla je ona za "Hype", a troškove lečenja nosio je njen brat Filip.

BONUS VIDEO: