Нина Јанковић Дичић одавно важи за једну од најшармантнијих и најлепших познатих глумица. Ипак, њено срце већ годинама је заузето ― она је годинама у браку са Матејом Дичићем, с којим има сина Вукашина и ћеркицу Иванку.

Она је једном приликом открила и да је одбила улогу у серији "Чизмаши" јер би јој партнер био Миодраг Миша Драгичевић, што је учинила баш зато јер је у питању брат њеног супруга.

Фото: АТА имагес

 

 

- Миши је та улога у "Чизмашима" била прва улога. Никад не знаш како ће људи да реагују на такве интимне сцене. Нисам хтела да му одмажем, а сигурно ни њему не би било пријатно. Можда би сад било другачије. Њега знам још од основне школе, ипак је, пре свега, брат мог мужа. Њему је то било тад беспотребно, на крају, то није ни изгледало као што је писало у сценарију. Нисам желела да се он осећа непријатно на снимању своје прве велике улоге.

Фото: В. Данилов

 

 

- Посаветовала сам се и са својим мужем Матејом и обоје смо дошли до закључка да ми то није потребно. Наслови као што су "Био са снајком у кревету" или "Вреле сцене са снајком" сигурно би се појавили у медијима, а то је беспотребно, посебно што је Миодраг био јако млад када је добио ту улогу, коју је одиграо феноменално - испричала је глумица прошле године у емисији "Сценирање" на Курир телевизији.

Интимна сцена са кумом

Нина Јанковић се дуже од 10 година дружи са глумцем Миподрагом Радоњићем, а своје пријатељсв крунисали су кумством.Њихо двоје су недавно радили на једном пројекту у оквиру којег су снимили неколико интимних сцена.

Фото: Тањуг/Драган Кујунџић

 

 

- Нинин и мој лик су у филму у емотивној вези и, искрен да будем, доста ми је олакшало што ми је она кума, јер самим тим имамо знатно више поверења једно у друго. Не постоје непријатности када су интимне сцене у питању јер о свему можемо да разговарамо и да будемо опуштени - рекао је Радоњић за "Ало".

(Глоссy)

БОНУС ВИДЕО: