Књижевница Лидија Ћирић, дадиља Ражнатовића, гаји лепе успомене из породичног дома Ражнатовића чији је својевремено била део, а по свему судећи уливала им је велико поверење, с обзиром на то да јој је поверена улога бебиситерке тада малене Анастасије.

Лидија је имала важну улогу у животима Цеце и Аркана те је на неки начин била њихова десна рука, а у великој исповести за "Фајтер" открила је како је све то изгледало из њеног угла.

- Мојој сестри је зазвонио телефон. Она је становала преко пута хотела Југославија и позвао ју је човек који је био некад у Аркановој гарди. Цеца тражи за бутик девојку.

Фото: Јутјуб принтскрин/ Jutarnji Program TV Happy, Јутјуб принтскрин/ Zadruga Official

 

 

Он је тражио ту једну Мају, али она није била ту, а ја сам тог дана дошла до моје сестре. И она му каже - Маја није ту, али ту је Лидија.

Ја себе нисам видела у томе, шта ћу ја у бутику, ја и хаљине не идемо заједно. И он рече мојој сестри да ја одем до Југославије и да се јавим Цеци. Двоумила сам се јер - ем стигла тек са тренинга, ем где ћу на разговор за посао у тренерци. Али чујем добра је плата. У то време 500 марака кад су сви имали по три марке - испричала је Лидија која је ушла у бутик и рекла по чијој препоруци је дошла.

- Ја сам у патикама и тренерци са тренинга, па ако вам се свидим, свидим. Ако не, одох. Цеца ме позвала да уђем. Одушевила се што се зовем као њена сестра.

Фото: Н. Параушић

 

 

- Рекла ми је да бих већ од сутра почела да радим али у мушком бутику. Ја сам тек тад сазнала да ту има четири бутика. И сад не могу да кажем да нећу. И појављује се Жељко. Одмах га је позвала да ме упозна и одмах му и рекла да сам дошла са тренинга. А Жељко кад чује да тренираш, не пушиш, не пијеш он се одушеви. Он ме погледа и каже - добро, супер, радила би већ од сутра од 12 до 8. Погледао ме и питао - има ли још нека таква као ти. Е, рекох му, као ја не постоји ниједна - додала је Лидија која тада о Аркану није ништа знала.

Фото: Јутјуб принтскрин/ Jutarnji Program TV Happy, Јутјуб принтскрин/ Zadruga Official

 

 

- Видела сам Цецу и њега пре тога на телевизији, али нисам знала много па ми је било чудно што сви устају кад он уђе, једино ја седим. Онда су ми објаснили ко је он. Аркан је капирао да ја имам поштовање према њему, али да немам страх и то се и Аркану и Цеци допало. Кад су се бутици затворили, онда је он тражио да дођем да радим у његовој посластичарници „Ари“. Ма какви, па мени ће ајнцер да испадне. Е, онда су ме ангажовали да чувам Анастасију која се родила 1998. године. Чувала сам је до бомбардовања, али после сахране нисмо остале у контакту - искрена је била књижевница за поменути медиј.

(Фајтер)

БОНУС ВИДЕО: