Популарна певачица и цела њена породица годинама су подршка ауторима ове приче Милошу Аврамовићу, продуценткињи Татјани Жежељ Гојковић, Милошу Биковићу и Миодрагу Радоњићу и очекује се да једна епизодна улога буде понуђена и њеном сину Марку Бијелићу.

Тешко је очекивати да се и Драгана опроба као глумица, иако је постојала и таква идеја. У новом делу нема Руса и Американаца, али се прича сели у главни град Аустрије.

Сценарио за трећи део филма настао је по идеји редитеља Милоша Аврамовића, а написао га је Петар Михајловић. Да бисмо сазнали каква судбина очекује Мараша и Баћу, мораћемо да чекамо 2025. годину, када ће филм бити спреман за биоскопе. Према ранијим најавама за медије главног глумца и копродуцента Милоша Биковића, предстојећи филм ставиће тачку на пројекат "Јужни ветар".

Фото: Профимедиа

 

- Требало би да се заврши. Свака прича треба да има три чина. Мислим да смо сада пред почетком трећег чина и завршнице тог пројекта. Мислим да ти јунаци треба да се доведу до те тачке на којој заслужују да буду после свих својих погрешних избора - рекао је недавно Биковић.

Први део филма "Јужни ветар" приказује успон ситних крадљиваца аутомобила у свету криминала, где Мараш постаје главни бос. Наставак "Јужни ветар: Убрзање" донео је погибију млађег брата Ненада Мараша и обарао је рекорде гледаности у домаћим биоскопима.

Фото: Новости

 

Другу сезону серије "Јужни ветар" обележило је учествовање страних звезда Вилијама Болдвина и Ерика Робертса, а публика с нестрпљењем очекује трећи део узбудљиве акционе приче. Продукција за велико финале приче преговара са светском звездом Мадсом Микелсеном. Дански глумац, који је више од деценије у самом врху Холивуда, светску популарност стекао је улогама у серији "Ханибал" (2013) и филмовима "Казино ројал" (2006), "Индијана Џоунс и артефакт судбине" (2023) и Оскаром награђеној драми "Још једна рунда" (2020).

Каква ће улога припасти сину Драгане Мирковић Марку Бијелићу у трећем наставку "Јужног ветра", новинари су питали Милоша Аврамовића, редитеља овог остварења.

Фото: АТА имагес

 

- Не могу да коментаришем ништа о наставку снимања и радњи филма - кратко је поручио.

Мирковићева није била доступна за изјаве. Она годинама живи у Бечу, а заједно са својом децом испратила је сваку пројекцију филма "Јужни ветар" у том граду. Она је имала прилике да упозна и Милоша Биковића.

- Стигла је нека нова генерација заиста сјајних, талентованих, али и успешних глумаца, чија слава, на моју велику срећу, превазилази границе Балкана. Филм је фантастичан, уживала сам и топло га препоручујем свима - изјавила је певачица након приказивања другог дела, кад се фотографисала са Биковићем и Радоњићем.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: