Ни након више од деценију од развода брака Гоце и Ивана прича о њиховом односу не јењава.

Иван ће изгледа заувек носити епитет ''Гоциног бившег мужа'', што певачици ни мало не одговара, наводно због Миљане Кулић.

Маринковић је сада открио нове детаље односа с певачицом.

Фото: Јутјуб принтскрин, АТА имагес

 

- Мој и Гоцин брак је био један од најидеалнијих бракова, она је мене сматрала идеалним, као и ја њу. То је био идеалан брак, то су неки почетци краја који се виде. Онда је био један период у коме се ништа није дешавало, ја сам позван у ријалити, није се причало о њој, она је гостовала једну журку, нормално смо се поздравили. Били смо и даље актуелни у медијима, ја више због ријалитија, она због свог посла. Након тога ја сам ушао у други ријалити. Тамо имао везу са Миљаном. Ту се негде све променило, дошло је до нашег разилажења. Ми немамо никакву комуникацију сем што се око алиментације чујемо, када ја проверим да ли су паре легле на рачун. Последњих пар година је кренуло то да ме помиње у медијима и блати. Не разумем поенту да сада износи прљав веш, мој генерални утисак је да моја бивша супруга има потребу да ме облати - почео је Иван излагање, а потом открио шта га је највише избацило из такта:

- Када сам ја био нешто болестан и имао неки вирусну инфекцију мозга, она је причала да спасила ми је живот, одвела ме у болницу. Нисам имао никога. То што је писала је и истина и није. Она то сада представља после 11 година као да се некоме доказује и правда. Има свој живот и песме, не знам зашто се тиме бави. Ја сам рекао Јелени да ли је могуће да ово жена прича, за тај вирус. Могао сам имати озбиљне последице, јер је то опасно - рекао је Иван, а потом признао да су пре ријалитија имали коректан однос:

Фото: Сарић С.

 

- Ја сам имао њену подршку, пред сам улазак у други ријалити, "Фарма" се завршила и ми смо испеглали односе. Она је имала везу, као и ја, чак смо се виђали, она ја и Раша. Непосредно до пре дан пред улазак имао сам и Гоцину подршку. Ја ништа лоше нисам урадио, нити сам тукао некога, нити неке ствари лоше радио, оно што је после тога уследило и то што сам ја сазнавао јесте та веза са Миљаном. Она је тада у то време говорила да не жели да се моје име спомиње и не жели да прича о мени. Ја никада нисам причао о њој - рекао је Иван, а потом признао да Гоца негодује због односа с Миљаном Кулић:

- Они мој однос са Миљаном сматрају издајом према њима, сматрају да је то блам.

БОНУС ВИДЕО: