- Имам 35 година, мој супруг 39. Годинама смо у браку и најзад сам се понадала да ћемо ове године засновати и породицу, али десило се супротно. Супруг ми је признао да је имао аферу са женом која иначе има лошу репутацију због своје сексуалне отворености према мушкарцима. Она је увек у вези са неким, али те везе никада не трају дуго. Осим тога, увек се облачи изазовно, без обзира на прилику. Зашто је баш мој супруг изабрао њу уместо мене - започиње причу ова жена.

Она признаје да је у последње време имала много обавеза око породичних проблема, посебно око брата који се опорављао после тешке бициклистичке несреће.

- Тачно је да нисам имала довољно времена за супруга, али нисам се надала да ће одмах да полети другој у загрљај. Као врхунац муж је одлучио да ме напусти управо у тренутку када ми је била потребна подршка. Само је спаковао кофере и рекао да се сели, код ње. Када се након свега три сата вратио, помислила сам да је нешто заборавио. Међутим, он је схватио да је направио велику грешку и дошао је кући молећи за опроштај. На крају сам му опростила, али наш однос никада више не може да буде исти. Шта ако му се свиди нека нова жена, или се предомисли по питању ове - упитала је жена кориснике на интернет форуму.

Фото: Профимедиа

 

Корисници су покушали да дају своје сугестије како би помогли колико год могу.

- Особа због које је одлучио да те остави говори више о њему него о теби.

- Схватио је да оно што жели од везе, већ има.

- Мораће да вам докаже да је човек од поверења. Требало је да буде подршка током ваше породичне кризе, али је уместо тога одлучио да не може да живи без пажње.

- Дозволите му да покуша да вам се искупи колико год времена да му је потребно.

БОНУС ВИДЕО: