Тако нешто недавно се десило једној удатој жени која је, након случајно прочитане објаве на Фејсбуку посумњала да је икада заиста познавала особу са којом је 10 година у браку и са којом има двоје деце.

Наиме, неименована жена објаснила је на Редиту да је читајући низ објава на Фејсбуку групи намењеној мајкама наишла на једну у којој је мајка открила како планира да спречи свог мужа да сутрадан оде на фудбалску утакмицу - са лаксативима у чају.

Уживајући у читању шаљивих коментара, мајка двоје деце била је запрепашћена када је наишла на профилну слику друге непознате жене - на којој је такође био њен муж! Наравно, одмах је почела да "копа" по профилу па је тако открила поражавајућу истину – њен муж се оженио и добио дете са другом женом.

"То дете чак има лажно презиме"

- Очигледно су обавили општинско венчање - написала је несрећна жена у објави на Редиту где је поделила своју грозну причу.

Како је објаснила, детаљним прелиставањем профила непознате жене која се удала за њеног супруга открила је додатне шокантне ствари.

- Мој муж је направио још један профил на Фејсбуку, али има другачије име и презиме. Мислим да то дете чак има лажно презиме јер је поставила објаву извода из матичне књиге рођених где стоји пуно име детета са лажним презименом - рекла је она.

Додатни шок након контакта друге жене

Жена, која је била у браку са својим мужем 10 година, након сагледавања целе ситуације писала је љубавници мислећи да она не зна ништа о правном статусу свог сапутника. Међутим, поново је била запрепашћена када је друга супруга њеног мужа открила да зна да је он већ ожењен, али да су се они забављали скоро две године и да њихова беба има 14 месеци.

После овог другог ударца започела је бракоразводну парницу, што изгледа није засметало њеном мужу, који је постао још гаднији у својим намерама.

- Унајмила сам адвоката, узела сам све доказе и у бракоразводном сам поступку. Он је рекао да му је она дража, напустио је наш дом и отишао да живи са њом. Осим тога, одбија да плаћа алиментацију, тврдећи да има још једно дете за издржавање и да ће, ако мора да даје алиментацију мојој деци, тражити минималну плату чак и ако мора да напусти посао - открила је она.

Да ствар буде још гора, мајка двоје деце и ускоро разведена жена остала је са полно преносивим болестима, за шта ју је њен муж стално кривио - тврдећи да га вара.

(Мирор/Блиц)

БОНУС ВИДЕО: