На друштвеним мрежама повремено можемо видети снимке Саре Рељић како добија невероватне суме бакшиша. Сара је причала о бакшишу за "Хајп". 

- Пошто видели сте по снимцима колико бакшиша ја заправо узмем у руке, ја сам бројала и дошла сам до озбиљне суме новца где ми је пукао филм и рекла сам: "Аха, од сада и ја узимам свој бакшиш". Зато што сам радила за рецимо 500, 600, 700 евра, а кроз моје руке прође 10.000 евра. Сад стављам озбиљну цену ако је услов да не узимам свој бакшиш, она кажем океј онда 5500 хиљада, рекла је Сара Рељић за Хyпе.

Осим новца на снимцима се могло видети како су појединци давали и кључеве од кола за бакшиш.

У том случају, Сара је тај бакшиш одмах вратила.

 - Многи мисле да је певачима лако и да је наш новац лако зарађен, заправо, ја тренутно наступам са гипсом на руци. Певачи често буду у ситуацији да морају да певају када пролазе кроз најтеже животне ситуације, а неретко и пропусте важне тренутке са породицом јер тог дана морају да раде - рекла је певачица и открила шта јој све уместо новца дају на свадбама.

 - Недавно се догодила ситуација да ми је човек уместо новца, као бакшиш дао кључеве од аутомобила. То сам, наравно, вратила. Многи људи када дају сав новац из џепа, а погоди их песма поклањају различите ствари, али ја то не прихватам јер знам да су под дејством алкохола, и да ће се вероватно сутрадан кајати. Новац прихватам, и накит, пошто ми и то често поклањају - рекла је за медије недавно.

Иначе, спекулисало се како није имала велики хонорар током учешћа у ријалитију, али сада је једна од плаћенијих извођача у својој бранши.

БОНУС ВИДЕО: