Наиме, Немања је данас на свом профилу на Инстаграму објавио слике са свог причеста у цркви, а светој церемонији присуствовала је цела породица.

Фото: Инстаграм принтскрин/nemanjagudelj

 

 

Посебну пажњу привукла је слика Немањине супруге Анастасије Ражнатовић на којој она стоји поред своје свекрве Оливере Гудељ.

Немања је показао како љуби крст и пали свећу, а позитивни коментари нису престајали да се нижу.

Фото: Инстаграм принтскрин/nemanjagudelj

 

 

Анастасија Ражнатовић се помирила са свекрвом

Подсетимо, Анастасија у једном периоду није била у добрим односима са свекрвом Оливером Гудељ и заовом Вањом Гудељ, а како "Блиц" сазнаје, недавно је дошло до помирења.

Фото: Инстаграм принтскрин/nemanjagudelj

 

 

Они су се и запратиле на друштвеним мрежама, а Немања је за 8. март, на Инстаграму, објавио фотографију на којој су Анастасија, Оливера и његова сестра Вања Гудеље.

- Дошло је до помирења и сада је све у најбољем реду. Видели сте и фотографију коју је Немања објавио на мрежама, сви су сада срећни и у добрим односима. Немања је највише утицао на то да сви буду сложни, и сада баш тако и јесте - рекао је добро обавештен извор за "Блиц".

Вељко задовољан Анастасијиним мужем

Подсетимо, Анастасијин брат, Вељко Ражнатовић недавно је проговорио о односу своје сестре Анастасије и њеног супруга, фудбалера Немање Гудеља.

Ражнатовић је истакао да је Гудељ легенда, те открио како се осећа по питању сестиног напуштања породичне куће и пресељења у Шпанију.

Фото: Инстаграм принтскрин/nemanjagudelj

 

 

- Јако сам задовољан њеним избором, муж јој је легенда и много јој је боље тамо него што би јој било с нама - рекао је Вељко.

Анастасија је вилу у Љутице Богдана напустила како би са тадашњим дечком, а данашњим супругом живела у Шпанији, будући да Гудељ игра за тамошњи фудбалски клуб.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: