Драгана је недавно, пре вести о разводу, одржала концерт у Крагујевцу, а током извођења чувеног хита “Једини мој”, певачица је лила сузе.

Да све није како треба, њени фанови сумњали су још током њених концерата када се десило да певачица више пута заплаче на бини.

Фото: Тик Ток принтскрин/marija299

 

 

Иако тада још јавност није знала да је певачица окончала брак са својим супругом, сада је многима јасно због чега се певачица расплакала на бини док је изводила емотивну песму, а у њеном погледу видела се огромна туга, док је у једном тренутку чак и клекнула насред бине, док су је фанови снимали са свих страна.

Након сазнања о њеном краху брака, испод снимка ређали су се коментари подршке.

- "Само напред Гаго, волимо те", "Расплакала сам се", "Тешко је када неко баци низ воду 25 година брака", "Ти си наша дива" - били су само неки од коментара.

 

 

Осим тога, још један потресан видео појавио се на мрежама.

"Драгана силно и истински плаче и јеца из душе док пева “Опрости ми, душо, за све” - стоји у опису видеа.

Како је признала, она и Тони Бијелић већ три године не живе под истим кровом, а певачица је у интервјуима непосредно пре саопштења често била раздражљива на помен породице и брачног живота.

- Већ дуги временски период мој однос са Тонијем није више оно што је био а последње три године ми практично водимо одвојене животе и не живимо под истим кровом. Упркос свим непомирљивим разликама, зарад добробити своје породице и зато што сам тако васпитавана, учинила сам све да спасим заједницу коју смо некада имали. Међутим, са временом је тај јаз постао све већи и схватила сам да већу штету чинимо својим најмилијима остајући на силу у нечему што одавно не функционише, него ставивши тачку на наш брак.

Фото: АТА имагес

 

 

- Ја свакако остајемо доследна својим принципима, свом начину живота, као што остајем верна својој породици и својој публици, а према Тонију ћу увек гајити поштовање као према оцу своје деце и некоме са ким сам провела много лепих година.

- Због свега тога, ово је моје једино обраћање поводом свега, медијима се захваљујем на досадашњој сарадњи, и молим вас да поштујете ову одлуку и да не повећавате тежину тренутка кроз који цела наша породица пролази.

- У нади да ћу вам се следећи пут јавити са много лепшим вестима, унапред се захваљујем на разумевању - писало је у саопштењу Драгане Мирковић.

БОНУС ВИДЕО: