Мелина се до сада овим поводом није оглашавала, док је Харис у више наврата причао о Мелини, њиховом браку, и свим пикантеријама.

Певач је недавно проговорио о Мелининој љубомори која је постојала док су били у браку, а том приликом је открио шта је њој баш сметало.

Фото: АТА имагес

 

 

- Ја сам јавна личност, према томе, морају да ме преферирају и мушкарци и жене. И знаш шта је популарност, популарност је поред осталог и тако профилисана. Људи хоће да се сликају, да те загрле, да потпишеш аутограм, да те додирну, да причају са тобом... То је њој у почетку сметало, касније је схватила шта је моје занимање. Рекао сам јој: "Да ли хоћеш да прекинем каријеру па да будем "трафикант", да једемо паштету уместо лососа - рекао је Харис на "Првој".

Харис пријавио Мелину полицији

Подсећања ради, Харис Џиновић је у великој исповести за "Блиц" открио да су Мелина и он спавали у одвојеним собама и састајали се само за интимне односе.

Фото: АТА имагес

 

 

Након тих изјава, Мелина Џиновић је упала у кућу и Харис је одмах пријавио полицији.

Са Харисом је у полицијску станицу дошао син Кан, а "Блиц" је имао ексклузивни папарацо када је након пет сати давања изјаве напустио станицу.

"Упропастила се пречестим дружењем са женским светом"

У емисији "Сцена" на "Блиц" телевизији Харис је изнео читав низ детаља о односу са још увек законитом женом.

- Овај брак није пукао званичним потписом за развод брака, него је лоше било пре годину и по дана, па можда чак и две. Почело је то да се урушава. Доста је припремано - рекао је Харис.

Фото: Н. Фифић

 

 

- Јесте деловало као велика љубав до пре десет година, док госпођица није почела да води неки други живот. Није то био тај породичан живот. Мислим да се упропастила са пречестим дружењем са женским светом. Јер ниједна другарица, ако нема баш срећан брак, не жели ни оној другој другарици да она има срећан брак. Не кривим никога, ни њене другарице, али мислим да је то допринело неком одвајању од куће, од мужа, од живота. Можда се жена заљубила поново. Немам појма што се дешавало ту. Свашта се нешто сакривало од мене - додао је он.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: