"Гага Николић и мој отац су били сјајни пријатељи. Мали смо били брат и ја, имали смо око 4 године... Путовали смо тако са родитељима и једном приликом уђемо у цркву. И родитељи нам објашњавају како се свеће пале - горе за живе доле за мртве... Ми мали, први пут смо ту. И брат и ја тражили свеће да запалимо за мртве... Наши одитељи знају да ми у том тренутку немамо никога коме би палили свеће и питају нас:

- За кога палите те свеће?

- За Прлета и Тихог.

Фото: АТА имагес

 

 

Тада су се емитовали Отписани.

Како је испричао Калинић, његов отац је то после испричао Гаги.

"И Гага се одушеви и каже дај да упознам клинце, да их видим. И он му каже - е супер, мој млађи син слави рођендан па можеш да дођеш, а ја нећу ништа да причам".

Пуна кућа деце, чује се звоно на вратима, ћале види да је Драган и каже нам да отвооримо врата.

Фото: Јутјуб принтскрин/Angel Comrade

 

 

И ми одемо и отварају се врата и Прле на вратима. Не можете да верујете - ми смо три минута ћутали и нисмо се померали.

У следећем тренутку Гага Николић седи а један клинац му на једном колену, други на другом, један на врату... и сви питају: Е а кад си оног Немац, е а кад си оног другог Немца...

Гага Николић после пар минута рече мом оцу: Е сад си ме позвао на дечји рођендан и никад више.

Фото: Дарко Дозет

 

 

Иначе Гага Николић је био неко ко је много волео децу а то је потврдио и глумац Милан Цаци Михаиловић.

"Памтим ко данас слику. Седимо у бифеу Атељеа 212 и појављује се нечије дете... У том тренутку нико не постоји за Гагу Николића. Може Мерлин Монро да седи ту и ништа... Он прилази том детету, клечи, загрли га, пољуби... Обожавао је децу", испричао је у једној емисији на Хаппy ТВ Михаиловић.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: