- Била је то велика срамота. Друштво чини све да се осећате као да с вама нешто није у реду – рекла је за „Њујорк пост“.

Сада је охрабрена јер је чула да је глумица Ребел Вилсон изјавила да је невиност изгубила тек у 35. години. Ребел (44) је то открила у мемоарима које ускоро издаје, рекавши како је често лагала о губитку невиности, како не би изгледала као лузер у друштву.

- Људи мисле да ако нисте изгубили невиност у одређеним годинама, ако нисте били у вези и немате особу која је била луда за вама, да сте нека врста чудовишта - каже Денон. Сви ће помислити да с вама нешто није у реду.

Денон и Ребел нису једине. Готово једна од пет особа (19 посто) од 18 до 24 године у анкети „YоуГов“-а из 2018. изјавила је да се до тада нису ни пољубили. Денон каже како она није избегавала везе и интимне односе, већ јој се једноставно то није догодило.

- Свело се на чињеницу да сам била стварно концентрисана на то да живим свој живот и да ми се нико није набацивао. Тако сам се посветила стварима које ми доносе радост, односно уложила сам своју енергију у оним што ми доноси добробит - објаснила је.

Како су године пролазиле, она је схватила да је запоставила љубавни живот, док су се стид и непријатност гомилали. Али, када је током пандемије ковида отворила профил на ТикТоку, схватила је да није једина, односно наишла је на жене које су биле невине, а још старије од ње.

@alloradannon I wish you all the joy of blueberry scones—literally and meteohorically. #latebloomer #latebloomers #dating #onlinedating #datingadvice #datingtips #datingapps ♬ original sound - Allora Dannon

- Било је то први пут да сам чула да неко наглас признаје то животно искуство и била сам апсолутно шокирана. До тада сам дословно мислила да сам једина на планети заостала у љубавном сегменту живота - рекла је.

Након што се чула с још неколико жена које су такође невине, одлучила је да изазове саму себе с циљем да оде на осам састанака до Ускрса 2023. Денон је јавно открила своју тајну, поделивши је са 50 ТикТок пратилаца које је у то време имала. Није то очекивала, али тај је видео постао виралан и примљен је врло позитивно. Сада има око 37.000 пратилаца, а покренула је групе и на другим друштвеним мрежама са том темом, на којима људи размењују приче о својим искуствима.

У међувремену, Денон је изашла на састанак са својим првим дечком.

- Неко цвеће само касније процвета. Сада знам да нема ничег срамотног у томе – закључује.

БОНУС ВИДЕО: