Харис Џиновић својим изјавама о браку, разводу, као и бившој супрузи Мелини Џиновић, разбеснео је јавност у Србији, али и широм региона, а коментари на његов рачун само се нижу.

Фото: Н. Фифић

 

 

Харис је у више наврата коментарисао њене поступке, понашање док је била у брачној заједници, али и њено трошење пара, а његову изјаву о Мелининој килажу многи сматрају непримереном и беспотребном.

- Поносан сам на Мелину, направила је толико тога у животу. Родила је двоје предивне деце и ушла у брак као бумбар са 80 килограма. Након порођаја је имала само 64. Изгубити толико килограма, а остати нормалан, врло је тешко - изјавио је певач једном приликом, а након што је изјава пренета поново у јеку свих вести о разводу и разлозима истог, реакције се само нижу.

 

 

- Па има ли барем једног пријатеља да му каже да се не брука више, аман? - једна је од реакција на друштвеној мрежи „Икс“.

- И он без косе, па шта? - написао је други корисник ове мреже.

 

 

- Ја мислим да је она одлицно изгледала и са 80кг, на ту висину, бомбоница - закључак је многих.

- "Сад је пао најниже", "Ово није у реду што ради, ипак су били дуго година у браку", "Нема потребе за оваквим изјавама, сам себе покопава, он ју је бирао" - само су неки од коментара на мрежама.

Подсетимо, Харис и Мелина из брака имају двоје деце, ћерку Ђину и сина Кана, а познато је да је Мелина млађа од њега 30 година.

БОНУС ВИДЕО: