Драгана се често налази на списковима и листама једне од најбогатијих јавних личности са ових простора.

Њено богатство, према последњој процени сајта “Нет Wортх Целебритиес”, износи 100 милиона долара.

Фото: АТА имагес

 

 

Значајни извори прихода били су им они које су стварали заједничким пословним потезима. На првом месту, то је телевизија на чијем челу се налази певачица од 2005. године. Доскорашњи пар такође већ десет година поседује и фирму за продају луксузних аутомобила, а међу њиховим муштеријама је и велики број њених колега.

- Драгана и Тони поседују бројне некретнине, што у Аустрији, што на Балкану али ће то бити још и најлакше поделити. Проблем се назире када је реч о фирмама, нарочито што је фирма за продају луксузних аутомобила једна од најпрофитабилнијих. Иако се чинило да је Тони на челу тог царства, Драгана је биа та која је гурала читав процес и вукла важне конце. Многи мисле да ће њих двоје остати партнери у тој фирми, али запослени гаје сумњу како ће то да функционише - каже извор који је упућен у послове бивших супружника.

Према његовим речима некретнине неће бити проблем, као ни телевизија.

Фото: АТА имагес

 

 

- Тони ће телевизију оставити Драгани, јер се она у то разуме и све време се и бавила тим делом њихових послова. Њега свакако не занимају послови у Србији, као и некретнине. Дворац ће сигурно бити преписан на њихову децу, али да Драгана доживотно може да борави у њему. Слично ће бити и са осталим некретнинама, званично ће се водити на Марка и Мануелу. Међутим, фирма луксузних аутомобила може бити камен спотицања јер ње неће хтети нико да се одрекне. Уосталом то је највећи извор прихода ове породице.

Према речима извора, Драгани није стало до новца али је свесна да трошкове које има везане за дворац и школовање деце мора да плаћа, а то нису мали износи.

- Само када се пробудите у дворцу у којем тренутно Драгана живи ви сте већ избили стотине хиљада евра - објашњава неименовани извор и додаје:

- То је огромно имање и здање, за које је потребна послуга, баштовани и радници који ће га одржавати. То је стално запослено особље и без њих не може да функционише толики посед. Са друге стране, Драгана је доста новца уложила у концерте и турнеје, а када пуно уложите ту нема велике зараде. Њој новац никада није био битан, али начин живота на који је навикла деценијама уназад ипак је променио њен стил живота. Она се не брине око новца јер зна да ће наћи начин да заради, али је свесна да се захваљујући њој прочуло за фирму са аутомобилима јер је доста њених колега управо куповало кола од њих. Зато се неће свог удела одрећи тако лако. Законски, то је фирма коју су стекли заједно и подложна је подели.

Према речима извора, Драгана и Тони нису званично разведени и тек им предстоји борба за имовину.

- Њихови наследници не осећају разлику у животном стилу пре и после растанка родитеља, њих двоје и даље живе пуним плућима. Школују се на престижним факултетима, има своје некретнине у Бечу и возе скупе аутомобиле. Драганина и Тонијева жеља је да им ништа не фали, и у томе се тренутно једино слажу.

Фото: АТА имагес

 

 

- Драгана не коментарише то што је Тони купио кућу у којој ће живети са љубавницом, али верујем да јој није право. Никада није волела и штавише се чувала да не буде у неким скандалима у јавности, па јој је сада додатно тешко што “прљав веш” из њеног дома доспева међу широке народне масе.

Према речима извора Драгана би се вратила да живи у Србији, ту су јој каријера, родбина и телевизија али јој је породица и даље у Аустрији.

- Марко и Мануела ретко су и раније долазили у Србију јер им је друштво у Бечу, али и свуда по свету. Рођени су тамо и тамо се школују, то је једино што Драгану оставља у тој земљи. Она би волела, и било би јој лакше да води каријеру одавде али свесна је да је то немогућ.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: