Бизнисмен и и певачица Драгана Мирковић важили су за један од најскладнијих парова на естради, па је информација да се разводе била шок за све. Одмах се покренуло питање како ће богатство веће од 100 милиона евра бити подељено?

Фото: АТА имагес

 

 

Антон Тони Бијелић рођен је у Бечу 1973. године. Потиче из села Шимићи, које се налази неколико десетина километара од центра Бањалуке.

Школовао се у Аустрији, а већ од малих ногу је био изузетно вредан. Веома рано је ушао у свет бизниса уз неизмерну подршку родитеља, пише Курир.

Како је љубав према аутомобилима увек била код њега присутна, претворио ју је у посао који му је донео велико богатство. Све до 26. године није био познат јавности, али веза са Драганом је све променила.

У Бечу је изградио своју империју. А да оствари своје циљеве и жеље умногоме му је помогла и певачица, јер је због њега одлучила да се пресели у моменту када је била најпопуларнија.

Фото: АТА имагес

 

 

Власник је неколико фирми у индустрији аутомобилизма. Успео је, чак, да купи компанију Мајбах, која производи аутомобиле минималне вредности 70 хиљада евра. Већину брендова које поседује овај човек су заправо познати широм Србије, па и дијаспоре.

Поред аутомобила, који су и њему и његовом сину велика пасија, Тони Бијелић већ деценијама поседује и грађевинску фирму. Уз Драгану, власник је и телевизијске куће ,,ДМ САТ”, са седиштем у Пожаревцу, која емитује програм преко сателита.

Такође, пре 10 година усео је да купи и дворац Ебенфурт са површином од 12 хиљада квадрата и имањем величине хектар и по. Након реновирања ово велелепно здање процењује се на око 50 милиона евра.

Фото: АТА имагес

 

 

Бијелић је у другој половини 2023. године купио огромну вилу у Опатији, а како је тада навео реч је о "новој бизнис резиденцији".

Такође, поседује и возни парк од преко 5 милиона евра.

БОНУС ВИДЕО: