Иако веома популаран, годинама се трудио да што мање експонира чланове своје породице у јавности, али ипак се зна да је Вања поносни отац троје деце, три сина, од којих је само један кренуо очевим стопама. 

Фото: В. Данилов

 

 

У питању је Душана Булић, који је након дугого рада успео да објави своју први роман, док су друга двојица синова одабали потпуно другачија занимања.

- Иван и Огњен су одбојкашки тренери. Огњен је три године био селектор пионирске репрезентације Србије, а сада је тренер кадеткиња и јуниорки "Црвене звезде" - рекао је за домаће медије једном приликом Вања, па је додао:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bulic Ivan (@bulicivan6)

 

- Иван је ове године основао школу одбојке. Несташно детињство им је помогло да разумеју нову генерацију клинаца, који стасавају уз мобилни телефон и интернет, па се труде да им усаде љубав према спорту и природи. Обојица и даље активно играју одбојку. Писање и гитара их не интересују. То препуштају Душану и мени - додао је водитељ једном приликом за "Сторy".

Иако веома успешан и популаран у Србији, Вања Булић се ретко када истиче у јавности, а не воли много ни да прича о свом браку и дугогодишњој љубави са супругом Слађаном. Ипак, сви знају да му је она велика подршка и да њихов брак траје пуних пет деценија.

 

 

Пар је свој брак крунисао тројицом синова, Огњеном, Душаном и Иваном. Међутим, Вања жали што никада није добио ћерку.

- Жена и ја смо желели још деце. Имали смо договор да ћемо имати троје, сваке четири године по једно. Друго по реду дете жена је изгубила у четвртом месецу трудноће. Било је страшно, једва је остала жива. Четири године није могла да остане у другом стању, да бисмо после добили близанце. На исти дан кад смо изгубили дете, добили смо близанце. Иако не верујем у такве ствари, то је било чудо - рекао је за "Глориу".

Фото: АТА имагес

 

 

Вања се сада поново нашао у центру пажње медија након што се у њима појавила вест да ће поново постати деда.

Ипак, овог пута је срећа још већа јер ће после много година породица Булић бити погатија за једну девојчицу. Његов син Огњен и снајка Марија пресрећни су што ће овог пута добити ћеркицу. 

(Глоссy)

БОНУС ВИДЕО: