Франо се женио четири пута, а прелепа Милена која му је освојила срце, је пореклом из Београда.

Први глумчев брак који се завршио неуспешно био је са Мајом Никшић са којом има сина Јанка. Потом се оженио 1983. годинеЉиљаном из Београда, а тај брак је трајао само три недеље.

После десет година се оженио манекеноком Живом Ступинк,која му је подарила двоје деце. Дуго времена му је требало да се одлучи да ли ће стати пред матичара. 

 

 

Нажалост, тај брак је такође пропао, а према свему судећи, прелепа Милена је Франов коначни избор без обзира на године. 

Ласић је једном приликом открио и како је освојио лепу Београђанку.

– Трудио сам се да освојим Милену, јер сам увидео да је једна квалитетна, драга и лепа особа у питању. Пуно приче, упознавања, дружења. Хармонија у браку се одржава неким заједничким договорима, око свих битних животних ствари.

Интересантно је да се нису могли договорити око имена детета, али су на крају нашли једно које се обома свиђа. 

- Нисмо се могли договорити. Ја сам имала неке своје прохтеве, он своје... И нико није желео да попусти. Ово је златна средина, задовољни смо обоје. Искрено, мислила сам да ће ми око тога мало попустити, бити мекшег срца. Мени је то ипак прва трудноћа, испричала је Милена својевремено.

Фото: Танјуг/Јадранка Илић

 

Милена је искрено говорила о томе како њихов брак коментарише јавност: 

- Да, сусрела сам се с разним коментарима по друштвеним мрежама. Могу само рећи да би многи млађи мушкарци све дали да су у форми као Фране. Није све у физичком изгледу. Ми смо се нашли на дубљем нивоу, оном духовном, срећни смо и то ми је једино битно. Свима који на то негативно гледају само бих пожелела да и они једном остваре такав однос, закључила је Милена Ласић за Сторy.

БОНУС ВИДЕО: