Мина је у јеку популарности упознала свог првог супруга џез-пијанисту Александра Милетића са којим је добила сина Луку када је имала само 22 године.

Фото: Д. Миловановић

 

 

Осим емотивног живота, Мину и Александра везивала је и успешна пословна сарадња. Они су својевремено заједно наступали на џез-концертима. Иако њихв брак није потрајао, они ус након раскида остали у пријатељским односима.

- Моја и Сашина сарадња се никада није ни прекидала. Ми сарађујемо задњих двадесет година. Имамо пуно искуства, свашта смо прошли и у бендовима и овако као дуо, и просто волимо да радимо заједно. Од њега имам увек велику подршку и то ми много значи - рекла је својевремено глумица за Блиц.

Фото: Јутјуб принтскрин/Glosi

 

 

Први муж Мине Лазаревић био је велика подршка глумици када се од балетског играча Горана Станића развела због породичног насиља. Глумица из другог брака има ћерку Иву и сина Марка.

- Не јурим децу да буду попут мене. Мислим да одређени модел не постоји, свако је особа за себе. Ја их имам троје и сви су потпуно различити. Трудим се да их слушам, да им дајем ветар у леђа и будем помоћ када им је потребна - рекла је она тада.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: