- Не, не, нису нам се поклапали планови и само то је у питању. Иначе, ја Слобу јако поштујем и ценим и приватно смо добри пријатељи, само нам се нису поклопили датуми - истакла је Цеца за ГрандОнлине.

Подсетимо, Слоба је нудио Цеци да сниме дует и то за песму "Инфаркт душе", открила је у уторак, 2. априла, у емисији Амиџи шоу Дара Бубамара.

Дара је песму пре неколико година прва снимила и отпевала, а сада је, како каже, принуђена да на суду истера правду јер јој је песма - украдена.

Фото: АТА имагес

 

- Ми смо избацили први песму, а онда је он то пожелео. 2021. године је мене позвала Марина Туцаковић да чујем песму и каже она мени: "Дођи молим те да чујеш песму, има да се одушевиш", ја се стварно одушевим и снимим песму која ме је подсећала на оца који је после тога и преминуо, а на све то то је била последња песма Марине Туцаковић, прошло је неко време од тада и аутори обзиром да су имали песму пустили су Слоби и он ју је чуо, он је имао и мој снимак где се чује мој глас и Жељка Николића глас, ишао је и код Цеце да сниме дует, и код Тање Савић, али су га одбиле. Мене нико није звао, нити ми је било ко јавио, иако су знали да је песма купљена - открила је Бубамара.

Како је даље навела, против њега је поднела и кривичну пријаву, односно њен тим који је заступа.

Фото: АТА имагес

 

- У једном моменту чујемо како се Слоба хвали на телевизији како је Марина њему написала ту песму, ја сам одмах помислила "каква неправда", притом то је наша песма и нико нам се није јавио, а Слоби сам помогла и била сам уз њега, а мислим да је Рале препродао ту песму и не знам како се сви они не боје Бога. Сад је почео суд и кривичне пријаве па ћемо видети шта ће се ту дешавати, он је хтео маркетинг преко мене, сад га је и добио, а за све остало ћемо видети - била је брутално искрена певачица.

Подсетимо, Слобина супруга Јелена Радановић изјавила је "да су они уредно платили песму и да је то на композитору".

Фото: АТА имагес

 

- Стварно не желимо да коментаришемо такве ствари, а и нема шта. Слоба није могао да отпева песму да је није уредно платио, односно права од аутора. Ти детаљи морају да се провере са ауторима, ми смо уредно платили песму - навела је Радановићка која је још истакла да сумња да неко покушава преко њеног супруга да потенцијално дође до "5 минута славе".

- Видела сам натписе, али, опет кажем, стварно нема шта да се коментарише. Слоба је платио песму и снимио, није могао да је сними да је није купио и, уосталом, не би ја најавио. Заиста не знам шта се ту дешава и да ли неко нешто покушава, али ми смо мирни, знамо да смо све уредно урадили. Не знам детаље, аутори су Рале Ратковић и Марина Туцаковић, не знам шта се са тим песмама дешава - закључила је Јелена за Телеграф.

БОНУС ВИДЕО: