Они су провели заједно 22 године и из брака добили су двоје деце - ћерку Ђину и сина Кана, који су остали у породичној вили на Сењаку, док се Мелина изненада иселила из куће.

FOTO:ATA images

 

 

Харис је у својој исповести за емисију "Сцена" испричао да је схватио да је Мелина са њим била због новце, те да није штедео када је она у питању. Такође, он је открио да је однела сав накит из виле након што га је напустила, а да јој је куповао бројне брендиране торбе од неколико десетина хиљада евра.

Ипак, истакао је да то материјално и најмање битно у свему. Џиновић је навео да јој је куповао скупоцене ствари, али дао на никада није платила ниједу кафу.

Фото: Н. Фифић

 

 

Како је испричао, схватио је да је његова бивша супруга велики материјалиста, а што је Мелина и пре годину дана, непосредно пред развод и потврдила у емисији код Гоце Тржан.

Наиме, она се присетила једне сцене када је чекала прво дете са Џиновићем, и признала да јој је циљ био да се уда како ништа не би радила.

- Била сам трудна и мене жена, коју сам тек упознала пита: "Добро, а чиме ћеш да се бавиш сад кад се породиш?", а ја кажем: "Ију, па нисам се удала да радим". Ја сам тако стојала иза тога да је мој план животни да ја будем мајка, домаћица, да пратим супруга... - причала је понсоно Мелина, ипак додала је да је Харис желео да јој пружи много више од тога, те да и она започне неки свој бизнис и своје занимање.

- Него једноставно нисам знала да мој супруг не планира да ја будем мајка-домаћица и да га пратим. И на томе сам му бескрајно захвална. То је таква реткост код мушкарца, поготово код успешног мушкарца, да он уствари од себе одјава. Јер ја када сам почињала да радим, нисам имала више толику могућност да му толико будем посвећена. Врло је тешко откинути од себе и рећи: "Иди буди особа, иди оствари се, иди научи...".

Фото: АТА имагес

 

 

"Његов живот зависи од мог расположења"

Како је Харис и испричао, свој живот подредио је њој, те да јој је допуштао све, што сада сматра својом кривицом. Мелина је тада испричала и да јој је бивши супруг све удовољавао и да је она та која "ведри и облачи".

- Он изгледа тако строго, па ја поред њега изгледам тако мекше, љубазније и слађе и онда људи кажу: "Јао, јадна она са њим". А за њега уствари све искључиво зависи од мог расположења и удоваљава се мени. Ја сам ту, ма каква принцеза, пуно више од тога. Чак мислим и да ми је превише дозволио. Ја сам њему давно рекла: "Ја на твом месту никада нама све ово не бих дозвољавала", али он воли да удовољи - рекла је модна креаторка у "Гоца схоw".

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: