Земљин сателит Месец се у астрологији сматра планетом, и то планетом која се најбрже креће, а у току 3. априла он ће ући у поље Водолије, чиме доноси велике промене.

Он у Водолији просечно остаје око 60 сати, након чега прелази у поље Риба, а очекује се да би он посебно много трансформација на плану личног живота могао да донесе припадницима пет знакова Зодијака.

Фото: Shutterstock

 

 

Енергија Водолије нас подсећа да ствари које треба да постигнемо у животу нису увек изводљиве самостално, а одређени хороскопски знаци могу открити да је данашњи и сутрашњи дан срећан за изградњу међуљудских односа.

То посебно важи за Овна, Водолију, Ваге, Лавове и Близанце.

Да би припадници ових хороскопских знакова постигли своје циљеве 3. и 4. априла, биће им потребни људи и модерни алати, попут апликација и интернета, а биће им важна и лична и професионална мрежа.

Како ће Месец у Водолији бити тако кратко, то значи да ако треба да урадите ствари које укључују друге, хитно треба да обавите то.

Пролазак Месеца кроз Водолију повећаваће заинтересованост за све што је неконвенционално, неуобичајено и ново, па припадници поменутих знакова могу да се надају добрим вестима и оригиналним идејама и предлозима.

 

фото: Профимеддиа

 

 

Сви знакови Зодијака биће усмерени према друштвеном и интелектуалном раду, што је посебно добро ако радите у обласи технологија, медија, психилогија и проналазите нешто ново.

Ипак, постоје и неке опасности: људи који вас окружују могу понекад деловати себично током Месеца у Водолији, а важно је да будете на опрезу приликом руковања електричним уређајима.

Највећа замка је тежња ка самосталности, па ни случајно не одбијајте туђу помоћ у овом периоду јер вам може донети само добро.

(Глоссy)

БОНУС ВИДЕО: