Глумац Драган Маринковић Маца био је гост емисије "Није све тако црно" и причао о одрастању, унутрашњим борбама и успесима.

Маца је такође говорио и о естради, правим мерама вредности и открио шта је за њега немерљив успех у данашње време.

Последњих неколико година певачи зарађују тако што унапред договоре "цифру" за коју раде наступ како не би зависили од посете клуба, а само један од њих ради потпуно другачије од већине.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/Pink.rs

 

 

- Недељко Бајић Баја! Од свих тих великих звездетина... Фрајера зову, он је у фазону "моје су карте, ти што си попио, твоје је"... То је му*оња, који узме све на карте и пуни сале нон стоп. То је успех - говорио је глумац.

Такође, Маца се осврнуо на неке од жена познатих које никада нису биле у јавности док се нису удале и открио по чему се његова супруга разликује од других.

Фото: АТА имагес

 

 

- Јована нема потребу за медијским експонирањем. Није тип жене као ове "жене познатих"... Ове будале искомплексиране уз мужа досадно им, па постану креаторке, имају потребу да изађу у јавност. Ја тако и своју децу васпитавам, нека се боре сами, а не да кажу: "Ево га Мацин мали". Ма ј*** ти Маца матер, стварај своје име - причао је Маца.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: