Глумац Милош Петровић сада је гостовао у десетој епизоди подкаста "БИНЏ" компаније Новости у ком је открио бројне непознате и занимљиве детаље са снимања филмова попут "Јужног ветра" и "Индиго кристал", о сарадњи и пријатељству са Небојшом Глоговцем, а глумац је такође говорио и о детињству, одрастању и интими.

- Моје одрастање је било трубулентно. У адолесцентским годинама сам свашта радио - што није баш за похалу, али срећом научио сам лекцију. Битно је да никоме нисам остао дужан. Све сам своје другове исплатио и према држави и према другарима. У том лудилу, тих турбулентних година, људи само могу да замисле шта је неком темпераментном и адолесценту пуном енергије падало напамет, започео је причу Тројпец у емисији "БИНЏ".

Наставак ове приче, као и бројне друге занимљиве анегдоте из живота младог глумца можете погледати у видеу успод, као и на нашој Јутјуб платформи.

Из недеље у недељу у подкасту "БИНЏ" компаније Новости, новинарке Исидора Чолаковић и Катарина Филиповић причаће са глумицама и глумцима - о каријери, одрастању, љубави, начелима којима се воде кроз живот, интими...