Славни српски глумац Предраг Мики Манојловић један је од најомиљенијих уметника на домаћој јавној сцени, чему сведоче бројне награде и признања која је добио.

Већ дуги низ година је у складном браку са Тамаром Вучковић Манојловић, глумицом и директорком Југословенског драмског позоришта.

Фото: АТА имагес

 

 

Тамару је јавност упознала кроз улоге у серијама "Броз и ја" и "На терапији", као и у филмовима "Симпатија и антипатија" и "Положајник". Иначе, овај пар имао је прилику и да сарађује, и то у серији "На терапији" где су глумили и Мики и Тамара.

Тамара последњих година није снимала филмове и серије, те се посветила раду у Југословенском драмском позоришту, где је директорка.

Тамара и Мики су у браку од 1992. године, а глумац је од супруге старији 20 година.

Глумац о супрузи ретко говори, али једном приликом јој је упутио најлепше речи.

- Тамару сам срео док сам радио представу "Злочин и казна". Сећам се да сам јавно говорио о будућој премијери и рекао како сам срео веома талентовану младу глумицу Тамару Вучковић. Ни сањао нисам да ће Тамара постати и остати моја животна љубав, да ће поћи са мном у иностранство, а још мање да ћемо добити сина, казао је Мики Манојловић својевремено за "Стори".

БОНУС ВИДЕО: