Позната певачица Тања Савић, проговорила је о својим приватним плановима, дотакла се развода Драгане Мирковић, а проговорила је и о томе да ли на естради постоји подршка колега.

- Нико то није очекивао, она се сигурно трудила годинама да сачува тај брак. Морала је нека кап да прелије чашу, прокоментарисала је Тања Драганин развод, а онда изнела своје планове и жеље.

Фото: АТА имагес

 

 

- Желела бих да направим прво свој 40. рођендан, па да се удам. Дај Боже да буде велика свадба. Видећемо да ли ћемо слетети авионом, зависи који авион, ја се бојим, рекла је певачица, па се присетила својих почетака и каријерног пута.

- Дугачак је то пут - од трња до звезда. Било је много изазова, спотицања, бродолома... Кад си жив човек свашта ти се догоди. Испред мене није био камен спотицања, него једна стена мало већа. Ја сам ту стену морала да гурам, и данас је гурам. Најтеже је да се човек бори сам са собом. То је оно што остане с вама. Ако себе не волите довољно... Човек мора да се дружи са оптимистичним људима, каже Тања, а онда је проговорила и о подршци колега.

Фото: АТА имагес

 

 

- Подршка колега не постоји. Много колега носи маске. Не могу сви да буду добри и да буду срећни. Свако има неке приватне проблеме... Нисам се чула са Славицом, кад се разиђеш с људима с којима си се дружио као млад, путеви вам се разиђу. Свашта ми се нешто дешавало. Не бих да фаворизујем, они то добро знају. Мени је важно да кроз моје године препознајем добре људе. Приклањала сам се онима који ме нису волели, то више не радим, рекла је Тања у емисији "Премијера Викенд Специјал".

БОНУС ВИДЕО: