Певачица Сузана Јовановић проговорила је о нестанку мале Данке Илић (2) и изразила забринутост целом ситуацијом.

Сузана каже да су и она и њен супруг Саша Поповић веровали да ће је пронаћи брзо, али до тога још увек није дошло.

Фото: Сарић С.

 

 

- Када смо Сале и ја чули прву вест о малој Данки заиста сам мислила да ће је пронаћи, да је упала у неки канал, да је ту негде. Сада је већ који дан, и завладала је таква паника... Знамо људе са малом децом који буквално не смеју више дете да пусте испред свог прага - рекла је жена Саше Поповића и додала:

- Мени је све сада сумњиво. Да је дете нестало као мехур од сапунице, просто је немогуће, једино ми је логично да је отето, киднаповано - рекла је певачица па се присетила деведесетих година, када су се дешавале сличне ситуације, а многа деца познатих су била у опасности.

Фото: АТА имагес

 

 

- Те године су такође биле опасне. Сви смо то преживљавали. Деведесете су биле страшне, али ово што се сада дешава заиста је невероватно. Модерно доба је донело много мрачних ствари... Деца су нам на интернету, нема комуникације са родитељима. Деца морају са родитељима да имају праве пријатеље, да се прво родитељима обрате ако имају проблем, а они су ван контроле у последње време које је уствари и допринело томе - закључила је Сузана Јовановић у емисији "Премијера викедн Специјал".

БОНУС ВИДЕО: