Први муж Драгане Мирковић је менаџер и политичар Зоран Башановић, а након њиховог раскида певачица је напустила Србију.

- Драгана и Зоран су се много волели, годинама су били у вези и свако ко их познавао мислио је да ће цео живот провести заједно - рекао је на почетку извор близак бившем пару, и открио да је певачица овај растанак тешко поднела.

Фото: АТА имагес

 

 

- Они су живели заједно неко време. Становали су у једној од тада најлуксузнијих вила на Бежанијској коси. Након раскида, Зоран се иселио из куће и покупио своје ствари, а Драгана је много патила. Она није могла да поднесе њихов раскид и зато је напустила Србију - рекао је саговорник "Блица" и открио да је након разочарења Мирковићева упознала Тонија за којег се потом удала.

Фото: АТА имагес

 

 

- Након Зорана, Драгани је најбитније било да се уда. Када је упознала Тонија схватила је даби био добар супруг и отац, био је пристојан, видела је да са њим може да има будућност и породицу. Био је сушта супротност од Зорана који је у то време важио за миљеника жена. Тако је Драгана и одлучила да се уда за Бијелића и оснује породицу - закључио је наш саговорник.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

 

Подсетимо, Зоран је једном приликом причао о љубави са певачицом.

- Много времена смо тада боравили ван земље, а када нисмо радили, ишли смо што даље, јер смо једино тамо имали мир. Постоје туристичка венчања на далеким дестинацијама и острвима где људи склапају брак из зезања. Тако смо се Драгана и ја венчали у једној капели у Лас Вегасу, као и многи познати парови, али то венчање није нигде заведено и не важи. Ако је то било то неко тајно венчање о којем се причало, сад више није - рекао је Башановић тада.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: