Харис и Мелина Џиновић су емотивну везу започели још 2002. године и добили двоје деце, сина Кана и ћерку Ђину, у брачне воде ступили су 12 година касније, међутим, разлика од три деценије међу њима, била је проблематична, креаторкиним родитељима, који су били изричито против њихове љубави.

 

 

Харис је једном приликом говорио за медије о томе како Мелинини родитељи у почетку нису били за њихов однос, истичући да је један од главних разлога заправо велика разлика у годинама.

- У почетку, њени родитељи су имали страшан отпор. Посебно због велике разлике у годинама - причао је својевремено Харис у интервјуу за "Глорију" и додао да је све то Мелина тешко поднела:

- Сећам се да сам јој говорио: "Проћи ће то брзо! Видећеш, кад сазнају да си трудна, све ће бити другачије! Управо је било тако. Сад су луди од среће што су добили унуку - истакао је он и додао да је након неког времена све било у најбољем реду.

 

 

Мајка и отац Мелине Џиновић одлично су се касније слагали са зетом Харисом.

Мајка Мелине Џиновић активна је и на Фејсбуку, а на њеном профилу постоје бројне фотке са унуцима, али и сада већ бившим зетом.

Љубавна прича Мелине и Хариса

Иначе, љубавна прича Хариса и Мелине и познате модне дизјанерке започела је 2002. године, када је дизајнерка била на трећој години студија. Њихове емоције су одмах плануле, а иако не воле да причају о свом приватном животу, Харис је у једном од ретких интервјуа признао да су се "једноставно нашли".

Фото: Петар Милошевић

 

 

Мелина ме је годинама варала

Харис је сада, након развода, у великом интервјуу отворио душу о браку са Мелином. Како је истакао, она га је годинама варала, сумњао је, али ништа није проверавао.

- Судски сам разведен, по брзом поступку, без одлагања, новог рочишта, отварања процеса, нема жалбе, молбе, то је експресно решено. Ја сам слободан човек поприлично дуго. Најгора ствар која се човеку може десити у животу када му жена одузима слободу, без обзира на брак који функционише или не. Мени она није одузимала слободу, али у задње време то није био брак, то је била превара. Преварени муж задњи сазна шта се дешава - рекао је Харис на почетку разговора за "Хyпе", и даље је истакао да је јако разочаран.

Фото: Н. Фифић

 

 

- Јако сам разочаран, тиме што сам ја издан, ово је класична издаја, удар на породицу, а породица је светиња. Овде је породица растурена без икаквог разлога, ја га немам, ја нисам допринео разбијању породице. Није мени жао новца, мени је жао непоштовања, незахвалности, жао ми је те издаје, продаје - рекао је он.

Подела имовине

- Закон ће рећи шта је то што њој припада, може да јој не припадне ништа, а може и цела кућа. Не знам тај закон, биће како ће бити. Ми се нисмо чули, она је напустила кућу, практично је побегла, нестајала је, и одједном је нестала без икаквог контакта, чак и са децом. Приметио сам да је износила ствари, то су њене, није се она појављивала кад сам ја био присутан. Скоро годину дана је било избегавање, чему сам се ја чудио, нисам видео никакав разлог - казао је Харис.

Харис: "Никад је нисам ударио"

- Ја њу никада у животу нисам ударио, понижавао, ништа нисам урадио лоше, само добро. Не знам чиме сам ово заслужио. Она је била та која је заговарала да брак мора да опстане, да сви људи који се разводе да праве грешку, да је брак институција, све је говорила у корист очувања брака, да би то једног дана као гром из ведра неба пукло.

- Проблема у браку није било, она се одвајала од мене, дружила се са женама, била на путовањима, био сам мало по мало склањан. Данас сам коначно склоњен.

FOTO:ATA images

 

 

Мелинин однос са сином Каном

- Са сином се није чула месец и по дана, красна мајка - закључио је он.

БОНУС ВИДЕО: