Драгана се присетила својих почетака и поделила видео-снинак из једне емисије коју је водила када је имала свега 22 године.

Фото: Јутјуб принтскрин/Grand Magazin Tv Grand

 

 

- За мене мој дан беше давно као што видите. Имала сам 22 године. Имала сам поверење, срећу, шансу… Сад ево имам Инстаграм да ово поделим са вама. Фасцинирана сам овим гласићем - написала је Драгана на свом Инстаграм профилу у опису снимка.

Колеге, али и корисници друштвених мрежа низали су коментаре испод овог снимка.

"Колико је добро што имаш овај снимак", "Лутка била, лутка остала", "Прелепе успомене", "Остала си синоним за водитељство", "Леп глас, то је оно што те разликује од већине", "Професионалац у свом послу", "Задржала грациозност све ове године", "Фасцинирана сам", само неки од комплимената које је добила.

Драгана Катић често истиче да је најпоноснија мајка. Близанце је добила са 30 година и како је истакла у једном интервју, зрело и одлучно је схватила да жели да се разведе и да настави сама да брине о својим синовима.

Фото: sarics

 

 

- Када сам одлучила да будем самостална мајка један део моје фамилије је примио то са неком задршком и није баш било пријатно како ће они некоме то да кажу, међутим ја сам њима врло лепо јасно и гласно објаснила да свако бира свој животни пут, да се неком заломи овако, неком онако... Мени се десило овако и то је то.

БОНУС ВИДЕО: