Милош Теодосић развод од супруге Јелисавете Орашанин за јавност још увек није потврдио. Ипак, вест да пар на брак дуг седам година ставља тачку, одјекнула је у медијима.

Фото: АТА имагес

 

 

Како су Јелисавета и Тео важили за један од најскладнијих парова на естради, који је своју интиму тежио да сачува у удобности породичног дома, разлог за крах брака јавности није познат.

Ипак, познато је да једну ствар у претходним везама кошаркашки ас није праштао.

Наиме,везу са певачицом Анастасијом Ражнатовић Милош је раскинуо после свега два месеца, баш зато што је њихов однос био превише медијски експониран.

Фото: АТА имагес

 

 

Јасно је да Теодосић није одушевљен чињеницом да се у јавности прича о његовом приватном животу, што је његова супруга Јелисавета поштовала, те је заједничке фотографије објављивала веома ретко, само у посебним приликама.

Како би испоштовала његову жељу да њихов однос остане резервисан само за њих, о свом браку Јелисавета је говорила врло ретко, тек неколико пута.

- Изненадила сам га. Никада нисам хтела да променим своје презиме приликом удаје. И онда сам почела да размишљам о деци када смо кренули да причамо о ступању у брак - рекла је једном приликом Јелисавета и додала:

Фото: АТА имагес

 

 

- Он је размишљао о браку, ми смо се видели укупно 19 пута пре него што смо се венчали. Тачно 19. пут је било на венчању - рекла је откривши да је чак Милошеву родбину упознала на дан њиховог венчања.

БОНУС ВИДЕО: