Најсвежији свакако јесте онај са Меган Маркл, када су напустили Бакингемску палату, а ретко ко се сећа његових младалачких издања која су пунила новинске ступце и 'красила' насловне стране светских таблоида.

Фото: Профимедиа

 

 

Након што се пуна три месеца води полемика о здравственом стању Кејт Мидлтон, која је недавно открила да јој је дијагностикован рак, јавност није била задовољна пруженом подршком коју су упутили Меган и Хари.

Изгледа да је хладан однос са братом Вилијамом и принцезом Кејт у овим тешким тренуцима били довољан разлог да корисници друштвених мрежа ископају његове експлицитне фотографије из прошлости. 

 

 

У једној објави на друштвеној мрежи X иниснуира се на Харијеву склоност ка истом полу, па можемо видети његове експлицитне фотографије са другим мушкарцима, његовим пријатељима, на којима је полунаг и додирује их, односно љуби у образ.

 

 

У другом посту на поменутој друштвеној мрежи видимо Харија у пијаним издањима и - потпуно нагог. 

 

 

- Сви ви видите, ово је Хари - било је у опису објаве. 

Иако је свима позната његова бурна прошлост и младост, а сам је признао својевремено да се тешко борио са губитком мајке, принцезе Дајане, када је имао само 12 година, ипак су многи били изненађени и затечени неприкладним издањима принца Харија.

БОНУС ВИДЕО: