Према сазнањима "Новости" од како је кренула потрага за девојчицом родитељи се налазе у полицији и испутују о свим околностима нестанка.

Испред појате где је девојчица Данка Илић (2) нестала пре 47 сати у Бањском пољу код Бора стигао је багер, машина комбинирка како би полиција рашчистила имање које је препуно дрва и шибља.

Паралелно са тим, припадници МУП поново прегледају шахте и јаме у поменутом насељу. Све то у циљу проналаска материјалних доказа који ће помоћи у проналаску Данке.

Фото: Друштвене мреже

 

 

После 27 сати потраге у околини Бањског поља код Бора, полиција је јуче поподне обуставила теренску претрагу за несталом Данком Илић (2).

Интензивни рад полиције се наставља све док Данка Илић не буде пронађена. Сада је истрага усмерена у другом правцу, а ова три важна трага могу довести до нестале Данке.

Министарство унутрашњих послова огласило се поводом нестанка двогодишње девојчице Данке Илић у Бањском пољу код Бора, апелујући да се не објављују непроверене и нетачне информације јер на тај начин угрожавају истрагу, чији је циљ да се девојчица што пре пронађе.

БОНУС ВИДЕО: