Ћерка певача Жељка Шашића и Соње Вуксановић, млада Софија Шашић, проговорила је о спајању са фудбалером Душком Тошићем и афери о којој је брујао регион.

Она је открила и како је то све утицало на њен живот, шта је заправо истина, а потом признала и колико је то пореметило њен однос са његовом, још увек законитом супругом, поп дивом Јеленом Карлеушом.

Софија је признала да се нашла у погрешно време на погрешном месту, а потом открила да се Јелена дистанцирала, иако су размениле неколико порука од тада.

Фото: АТА имагес

 

 

- Имамо заједничких пријатеља и задесили смо се у друштву, што ја кажем, на погрешном месту у погрешно време - започела је Софија и признала у каквим је сада односима са Душком:

- Сретнемо се, добри смо и то све, али не бих волела никоме тако нешто, да је у мојим годинама, а он у његовим и да је ожењен и да има двоје деце, а ја, како бих ти рекла, девојка пред којом је живот.

Фото: АТА имагес

 

 

Шашићева се дотакла и Јелене.

- Не знам што се наљутила, могу да претпоставим, никада нисмо имале прилику да причамо о томе, нисмо се чак ни среле од тада. Није ме контактирала, размениле смо пар порука и то је било то и после тога постоји стварно та нека дистанца, јер се надам да ће то проћи, имамо много познаника, и фризера и не бих волела да будемо у сукобу због такве будалаштине. То јесте обележио један период, чак су преносили и страни медији, хрватски, босански, црногорски - објаснила је Софија, па додала:

Фото: АТА имагес

 

 

- Не знам, ја се искрено надам да она није поверовала у то. Шта да се ради... - била је искрена Софија за "Републику".

БОНУС ВИДЕО: