Јелену Карлеушу (45 година, рођена 17. августа 1978.)живот није је само мазио, из звезда је знао да је тресне о земљу, па из највеће среће доведе до очајања, али није је сломио. Напротив, све је јача и боља, па мирно и храбро говори да јој од живота није много остало.

- У мом животу је одувек било много бола. То што сам за јавност и за живот јака жена, не значи да ме ударчине боле. И животни и љубавни, само ја знам да трпим и да стегнем зубе, па јавност мисли да је нормално да се ја нападам, линчујем, излажем притиску, да ми се крше људска и женска права. Нажалост, мене је живот толико оснажио ударцима, толико сам се борила и приватно и пословно да ја за другачији начин функционисања - сем за клинч, гард и борбу - не знам. Волела бих да ми досадашњи живот није био тако стресан и болан, али таква ми је карма. Неког би све ово дотукло, али ја сам изабрала да нема предаје. Имам само један живот и нећу да будем жртва, имам ћерке, хоћу да им будем пример како се жена бори и побеђује - рекла је Јелена која је израчунала да јој је остало још 12 и по година квалитетног живота, јер како сама каже, функционални смо до 70.

На питање да ли то хоће да каже да јој је остало још 25 година живота, ЈК је одговорила.

Фото: АТА имагес

 

 

- Па није још 25. Од тих 25 година ја ћу пола преспавати, значи мени остаје 12 година, нека је и 13, нека је и 15, пошто ја мало спавам, патим од инсомније. Спавам по два-три сата. По мојој рачуници 12 и по година активног живота. То је много мало времена за мене. Ја ћу имати још 12 и по година да ми се дешава живот. Мислим да је време од сада да покушам да нађем срећу и радост на сваки могући начин и да не бринем да ли ће то неком другом сметати, да ли ће неко имати шта да каже на то, јер ја имам још 12 и по година. Волела бих да ме се сећају и волела бих да оставим траг - рекла Карлеуша која је пре много година у једном интервјуу истакла да се не плаши смрти.

- Имала сам депресивне фазе, као и сви, само што такви тренуци код мене трају веома кратко. Велики сам борац и најбоље ратујем против сопствених слабости. Не бојим се смрти. Плашим се само заборава. Зато вредно и предано радим да моје име остане упамћено у времену када ја више не будем ту. За мене оставити траг у времену значи бесмртност и зато сматрам да је баш добро бити ЈК.

(Курир/Свет)

БОНУС ВИДЕО: