Водитељ је недавно покренуо лавину коментара када је реч о естетским корекцијама, нарочито када је реч о грудима. Полемика је почела када је Жика дао коментар на естетски захват 19-годишње ћерке такмичарке поменутог такмичења. Девојка је урадила естетску корекцију усана, а Жика јој је рекао да се захват примети, иакјо она мисли да се не примети.

Фото АТА имагес

 

- Искритиковао сам те. Имаш 19 година. Шта си чачкала та уста? Ја то када видим мене мозак заболи. То што ви мислите да се не види што пумпате та уста, не да се види, него се види на километар. То што мислите да је лепо, не да је ружно него је ружно на километар. Ти сигурно ниси могла да се избориш са њом, не кажем ни да бих ја, али треба да се боримо. Види како си лепа девојка, прелепа си, немој да те видим више, не треба ти то! - казао је Јакшић који се ту није зауставио:

- Ја ово причам, додуше ја имам два сина, али ја се сигурно не бих изборио с тим као што није ни твоја мајка. Међутим, причам како бисмо се борили с тим. Лепа си не треба ти. Гледам ове девојке по великим градовинма, сад почеле и по малим. Можда ћу и ја да се боцнем кад напуним 70. Виђао сам и мушкарце они се боду, оволике им главе. Не знам где су видели да је то лепо? Очигледно да постоје неки научници који варају те жене. У реду је мало да поправи оно (показао је Жика на груди). Овима што треба мало, да се "подгреје", да се поправи због неког самопоуздања. Сад жена дође, треба јој три кубика. Дође са убеђењем да треба три кубика, а онај је превари и каже јој: "Ма кад већ сечемо, метни пет" -био је изричит Жика у емисији. 

БОНУС ВИДЕО: