Позната атлетичарка Ивана Шпановић и фитнес инструктор Марко Вулета били су у браку од 2021. године до 2023. године. Марко се после развода преселио у Дубаи, а Ивана је остала у стану у Новом Саду. 

Пар се врло често оглашавао из њиховог тада топлог дома. 

Базен, бела гарнитура, огромни мермерни сто, радни простор, велике витрине, све смо то могли да видимо у њиховим некадашњим објавама.

 

 

Марко се после развода огласио уз наводе шта је погрешио и шта је могло бити боље: 

- Поруке млађем себи: буди захвалнији, смеј се више, живот је кратак да будеш стално озбиљан, буди љубазан према свима, не знаш кроз шта су прошли, цени више ситне тренутке, неки нису ипак ситни, проводи више времена са породицом, опраштај, тиме заправо олакшаваш себи, иди у природу када су ти празне батерије, буди присутнији у тренутку, моли се више, медитирај -б ио је емотиван, а онда показао како вежба у Емиратима: 

- Магија коју тражите крије се у активностима које избегавате - поручио је он у опису једне објаве. Марко је био у пуној снази тако да нема сумње да му живот на Блиском Истоку итекако прија. 

 

 

Ивана се огласила после развода истичући да не жели да порекне људске квалитете једног и другог и да им је потребно време да се обоје врате својим обавезама пошто је то за њих био врло емотиван период. Марко се није оглашавао поводом развода: 

- Иако разумем јавни интерес, приватан живот сам се увек трудила да буде приватан. Како се Марко и ја разводимо, обоје се суочавамо са врло емотивним периодом, јер обоје сматрамо ово заједничним неуспехом. Потребан нам је обома лични простор и поштовање интиме како би се обоје, што брже и безболније вратили мирнијим токовима живота. Не желимо ни једног тренутка да порекнемо људске вредности једног у односу на другог, у брак смо обоје ушли са истим жељама и потребама, које су се, уз обостране личне амбиције, погледе на будућност, приоритете и изборе променили у различитим правцима.

(Телеграф)

БОНУС ВИДЕО: