- Одлично сам. Драган је већ сачекао мог ћалета, био је Драган код мојих. Он сада чека моју маму и тату, сада ћемо да се придружимо Леа и ја... Иде и бивши муж са својом девојком, сви идемо!

Током укључења позвао ју је бивши супруг Војислав, којем се она јавила на телефон, а онда за камере поручила:

- Ана Севић и ја смо две највеће царице на српској естради, много је волим и поздрављам. Срела сам је у ресторану у оним данима када сам с Драганом излазила, донела ми је срећу. Она је с Дарком Лазићем добра као ја с бившим мужем.

Фото: Јутјуб принтскрин/ Novo jutro

 

Водитељка се пре неколико дана на друштвеним мрежама похвалила дуго очекиваним ролексом, који јој је и данас красио руку.

- Чак сам отпевала песму о ролексу, не бих ли га добила, а добила сам га од најбоље пријатељице. То је та женска солидарност, зато ми је толико драгоцен поклон, јер то доказује какав сам ја човек као пријатељ. То је вид поштовања, много ми је драго што ми је она то узела. Пожелела ми је да наше пријатељство траје вечно и да свуда стигнем на време. И да се похвалим, зарадила сам прву кешовину откако сам га добила, добро ме је кренуло - признала је Јована, која је отворила душу на питање да ли планира да се уда за Драгана.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ Novo jutro

 

- Многи ме то питају. Већ сам једном била удата, пробала сам то, никад не реци никад. Жена сам која је рођена да има више бракова, шта ћу кад ме мушкарци воле. Ствар је да те пронађе не онај који те жели, него онај који те заслужује. Имала сам срећу да су ме увек проналазили квалитетни мушкарци. Што се Драгана тиче, битно је да се ми волимо, не журим са удајом, јер волим да у слободи бирам њега, права је љубав. Уместо брака... Пробала сам, видела сам, ипак бирам да будем срећна. Ако је та срећа брак, то ће се десити, ако није - неће, биће ванбрачна заједница. Живим ослобођено - објашњава Јеремићева, која у скорије време не планира принову.

- Сад не, за десет година да. После четрдесете друго дете. Не желим сада децу, Леа ми је велика, треба да крене у школу, за то ми треба пуно енергије, а хоћу да уживам. Смршала сам, никада нисам овако добро изгледала. Толико добро изгледам да сам ја задовољна, иако сам иначе цепидлака, ове године ми је први задатак да грмим на плажама и објасним свима ко је најбоља риба на српској естради - поручила је Јована Јеремић.

БОНУС ВИДЕО: