Филип је на овогодишњем такмичењу привукао велику пажњу својим наступом, поготово што је обукао венчаници на сцени. Млади певач је предвиђао висок пласман, али чланови жирија су му дали нула поена. Члан жирија је била и певачица Гоца Тржан.Филари је истакао да сматра да је оцењивању пресудило то што су чланови жирија хомофоби, те да нису разумели поенту његове песме и наступа.

Гоца Тржан се сада огласила поводом оцењивања које наводно није фер према речима младог певача: 

- Ужасно колико није фер. Купи шлем сине, свет није фер. Знаш шта, ми смо сви заиста, свима дали подједнаке шансе и била је варијанта, ајде ово да чујемо, ако је добро, дајемо му глас. Међутим, ми смо заиста сви врло хомогено гласали, што значи да не ради се ту о нечему што би могло да се подведе под није фер, него можда ниси био довољно добар. Ја не могу да гласам за утисак, ја хоћу да гласам за певаче. Ја хоћу да наградим некога ко стварно сјајно пева - рекла је Гоца, па се осврнула на Филипове наводе да је хомофоб:

- За мене то не може да се каже! Тако би могао и Душан Куртић да ме назове расистом зато што му нисам дала 12 бодова, а пева човек као змај. Не бих ја то стварно да превише коментаришем. Кад га будем видела објаснићу му лично. Мислим да је то много боље - рекла је певачица за Курир.

БОНУС ВИДЕО: