Хрватски председник Зоран Милановић и актуелни премијер Андреј Пленковић познати су по својој међусобној нетрпељивости која често кулминира до мере да се јавно вређају, понижавају и дискредитују, пренели су хрватски медији.

Фото: Профимедиа/Танјуг/ ХИНА

 

Током година "хрватска игра престола" кулминира на различитим нивоима, а тек на предстојећим изборима у Хрватској главна битка ће се по свему судећи водити између два премијерска кандидата - актуалног ХЏ-овог премијера Андреја Пленковића и кандидата који то, по Уставном суду, не сме да буде, председника Хрватске Зорана Милановића.

Јавност, често шокирана њиховим међусобним размерицама, прави различите компилације увреда. Једна од тих компилација издвојила је најбоље увреде које су они упутили један другом. Видео једног корисника друштвене мреже ТикТок насмејао је хиљаде људи који одушевљено коментаришу увреде које су хрватски политичари упутили један другом. 

Најбоље увреде челника хрватске политике погледајте у видеу испод:

 

 

С обзиром да су парламентари избори код наших суседа кроз коју недељу верујемо да ће доскочица тек бити, ипак су ова двојица политичара показала да су непресушни извор увреда на туђ рачун.