Габе Џесоп и Амбир Бамбир су се намерно запалили док су ходали низ пролаз и оставили све присутне запањеним. Њих двоје, који су се упознали док су радили као каскадери у филмској индустрији, и глумили у Јелоустону и Хередитари, знали су да ће нешто експлозивно бити на картама када су се на крају венчали.

То је довело до тога да одају почаст својим заједничким каријерама током њиховог посебног дана. Подразумева се, али не покушавајте ово код куће. Снимци дивљег штоса од тада круже друштвеним мрежама.

Ватра је започела пламеним букетом цвећа који се потом проширио преко леђа младе и младожења који шетају руку под руку. Чују се гости како их бодре са стране. Снима је оставио кориснике интернета у неверици.

@ambyrbambyr_xo

Our wedding send off was accomplished with a team of professionals and should not be attempted without proper training and equipment. Special thanks to @frankbare (coordinator) @chrisreed @brentsteffensen @shaneJospehs@caseyputscher @chadhecker @jeffreyreyes @chrisreyes @@walterhepworth @roundyfx (Mike & Ryan ) @parkcityfiredepartment @hailstoneeventcenter With another thanks to @carbonx & @actionfactory for creating the products us industry professionals can use. @gabjessop

♬ Fuego - Alok & Bhaskar

"Како је њихова коса преживела?" један је упитао, док је други додао: "Ох, свадбе за каскадере који играју опасне улоге су различите. Желим вам обоје стотине година среће."

Трећи је написао: „Дивно је видети да ова два каскадера дају веома занимљив почетак следећем кораку у свом животу. Питам се како би објаснили својој деци ако одлуче да имају било шта налик њиховом венчању.“

Апарати за гашење су били при руци да угасе пар.

БОНУС ВИДЕО: