Маја Маринковић поткачила је Миљану Кулић због операције желудца. Уједно ју је и назвала мечком и имала је примедбу за њено мајчинство. 

О свему овоме говорила је Миљанина мајка Марија за Пинк. рс:

- Па добро, сви оперишу желудац да не би били дебели и да би били здрави, јер зна од дебљине да оду холестероли, триглицериди и тако даље. Шта је она оперисала?! Џенет Џексон, шта је она оперисала?! Само још није оперисала нокте на ногама. Још то да оперише и онда је туто комплето. И сочива је уградила. То је ненормално, у реду неку малу корекцију урадиш на себи што видиш, али она, катастрофа! Она се претворила у пластику. Не знам, људи кад пипну, оно све пластично. Фаца јој је толико извештачена да немам речи. Не да личи на лутку, него као да је балсамована. 

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

Марија је такође истакла да Миљана нема пријатеље у ријалитију: 

- Ког пријатеља?! Миљана нема у ријалитију пријатеље. Ако је тренутно са неким добра, наиђе период да се и са њим посвађа, па наиђе период када опросте једно другом. То је све тако јер мора са неким да се комуницира, не можеш сам да идеш тамо као мумија. Мада, ја бих ишла сама, ја бих сама пила кафу, сама јела, никог не бих погледала тамо, а ако ме неко не увреди, једино то...Ја иако разговарам са њима то је нешто везано за ријалити, иначе ме друго ништа не интресује, ни њихови животи, ни ништа. Нећу да понижавам себе да седим с њима, а знам шта ми мисле понеки - говори Миљанина мајка.

Фото: АТА имагес

 

 

БОНУС ВИДЕО: